Goedkope software

Bestel je software aan voordelige prijzen.

Voor wie?

Elke cursist kan aan onderwijsvoorwaarden software aanschaffen. Je dient op het moment van de aankoop ingeschreven te zijn voor een opleiding. Let wel, voor deze aankopen kan je geen gebruik maken van opleidingscheques of andere kortingen.

Hoe ga je te werk?

Zorg dat je in het bezit bent van je studentennummer, je studentenkaart of je inschrijvingsformulier. Surf naar de website Academicshop en kies daar de gewenste producten. Om je bestelling te kunnen doorvoeren, zal je je moeten registreren en bewijzen dat je effectief bent ingeschreven. Dit kan je doen door je studentennummer te geven, of een scan van je studentenkaart of inschrijvingsformulier te sturen.

Na het uitvoeren van de betaling, zal de software/hardware opgestuurd worden of via een download ter beschikking gesteld worden.

Nog geen cursist of gratis alternatief?

Indien je tevreden bent met een afgeslankte versie van de kantoorsoftware Word, Excel, Powerpoint of OneNote, dan kan je gebruik maken van de gratis Microsoft Office online. Dit kan na het aanmaken van een Microsoft account en het aanmelden op www.outlook.com. Via dezelfde link kan je ook een gratis account aanmaken. Zowel het aanmaken, opslaan als raadplegen van documenten gebeurt op die manier via een browser naar keuze.