Koken voor gasten

Je creëert eigentijdse gerechten met vlees, gevogelte en vis om trots op te zijn.

Je verwent je gasten als een echte professional!

Dagschotels1
Dagschotels2

Instapvoorwaarden

Je volgde een basismodule koken en Koken voor vrienden (Warme en koude keuken) of je beheerst de vaardigheden die je daar aanleert.

Cursusinhoud

Je leert:

  • gerechten bereiden met vis, vlees en gevogelte met oog voor hedendaagse presentatie,
  • een passende garnituur bereiden,
  • aandacht besteden aan veiligheid en hygiëne,
  • deze recepten en meer: Lamsrugfilet in mosterdsaus met warme groenten en gratin Dauphinois, Duo van spaghetti met een krokant stukje vis in een korstje van pijnboompitten, Tarbot met mousselinesaus, Kalfsrollade met olijvenconfituur en mozzarella.

Hou me op de hoogte in verband met het opleidingsaanbod koken

Wens je op de hoogte te blijven van ons toekomstig aanbod in verband met opleiding koken? Laat gerust je gegevens na.