Koken voor zoetemondjes

Volmaak elke maaltijd met een lekker dessert of ovenvers gebak! Maak indruk op je gasten met de perfecte presentatie en afwerking.

Voorzie elke koffie van een smakelijk koekje of een praline die smelt in je mond.

Zoetemondjes2
Zoetemondjes1

Instapvoorwaarden

Er zijn geen instapvoorwaarden.

Cursusinhoud

Je leert:

  • de basistechnieken voor hoteldesserts en banketgebak,
  • decoratie- en dresseertechnieken toepassen,
  • een volmaakte maaltijd afsluiten met een lekker nagerecht,
  • deze recepten en meer: mousse van praliné en Cointreau afgewerkt met Baileys, Bavarois van chocolade en framboos, Melo cakes, Bokkenpootjes.

Hou me op de hoogte in verband met het opleidingsaanbod koken

Wens je op de hoogte te blijven van ons toekomstig aanbod in verband met opleiding koken? Laat gerust je gegevens na.