Gastronomisch koken

Elke kok droomt van feestelijke gerechten!

Met al je voorkennis, gaan we op ontdekkingstocht in de wereld van de gastronomie!

We zorgen voor uitgebalanceerde smaakcombinaties en we leggen de nadruk op stijlvol afgewerkte borden.

Gastronomisch3
Gastronomisch2

Instapvoorwaarden

Je bezit de basiscompetenties van:

  • Dagschotels met vlees, gevogelte en vis (Koken voor gasten),
  • Nagerechten (Koken voor zoetemondjes),
  • Streekgerechten (Verfijnd koken van bij ons).

Cursusinhoud

Je leert:

  • zelfstandig werken,
  • bereidingen met vis, schaal- en schelpdieren uitvoeren,
  • afleidingen van sauzen voor bereidingen met vis, schaal- en schelpdieren bereiden,
  • soepen op basis van vis, schaal- en schelpdieren bereiden,
  • bereidingen met vlees, gevogelte en wild uitvoeren,
  • afleidingen van sauzen voor bereidingen met vlees, gevogelte en wild bereiden,
  • soepen op basis van vlees, gevogelte en wild bereiden,
  • deze recepten en meer: Tartaar van zeeduivel met gerookte zalm, Snoekbaars met licht zoetzure groentjes en flensje van paddenstoelen, salade van kalfszwezeriken en oesterzwammen, Mignonettes op z'n Normandisch.


Hou me op de hoogte in verband met het opleidingsaanbod koken

Wens je op de hoogte te blijven van ons toekomstig aanbod in verband met opleiding koken? Laat gerust je gegevens na.