Streekgerechten

Maak kennis met de klassiekers uit grootmoeders keuken!

We bereiden eenvoudige maar oerdegelijke en lekkere streekgebonden gerechten.

Streekgerechten1
Streekgerechten2

Instapvoorwaarden

Je bezit de basiscompetenties van:

  • Dagschotels met vlees, gevogelte en vis (Koken voor gasten),
  • Nagerechten (Koken voor zoetemondjes).

Cursusinhoud

Je leert:

  • zelfstandig werken,
  • bereidingen met binnen- en buitenlandse streekgerechten uitvoeren,
  • bereidingen met binnen- en buitenlandse streekproducten uitvoeren,
  • aandacht besteden aan veiligheid en hygiëne,
  • deze recepten en meer: West- Vlaamse papsaus met garnalen en gepocheerd eitje, Zeebrugse kreeftjes in prei met jonge raapjes en wortelsabayon, Boeuf bourguignon met wortelen en spekaardappelen, Roeselaars elexirijs met kletskopjes.


Opleiding Lesuren Edu. verlof  Prijs Extra kost
Streekgerechten (wekelijks)
van 28/01/2019 tot 17/06/2019
in Huis Umami Roeselare
maandag
18:20 - 22:00
Kosten: €290,00  Kosten: -

SCHRIJF IN VIA LOCATIE