Trendy Menu's

Je bezit al heel wat voorkennis en bent klaar om out-of-the-box te koken!

Ontdek hier nieuwe kooktrends, verrassende ingrediënten, originele combinaties en actuele technieken.

We worden echte trendsetters in de kookkunst en maken hedendaagse en feestelijke bereidingen.

Trendy2
Trendy3

Instapvoorwaarden

Je bezit de basiscompetenties van Feestelijke gerechten en streekgerechten

Cursusinhoud

Je leert:

  • modegebonden gerechten klaarmaken,
  • inzicht in trends in de keukentechnologie verwerven,
  • modegebonden bereidingstechnieken toepassen,
  • aandacht besteden aan veiligheid, hygiëne en aan beroepshoudingen,
  • deze recepten en meer: Limousin rosbief met crème van groene curry, Scheermesjes met Granny Smith en komkommer, Zeeuwse kokkels met citrus, aubergine en kroepoek, Yellow fin tonijn met avocado en wasabi.

Hou me op de hoogte in verband met het opleidingsaanbod koken

Wens je op de hoogte te blijven van ons toekomstig aanbod in verband met opleiding koken? Laat gerust je gegevens na.