Mediterraans koken

Maak kennis met de keuken van het Middellandse Zeegebied. Deze uitgebalanceerde en gezonde keuken valt in ieders smaak.

De hoofdrolspelers in dit smaakpalet zijn groenten, peulvruchten, olijfolie, noten, fruit, mager vlees en magere vis, kazen, pasta, kruiden en hun eindeloze combinaties.

Breng de Spaanse, Italiaanse, Portugese, Griekse, Franse, Turkse en zelfs Marokkaanse zon op je bord!

Mediterraanskoken
Mediterraanskoken2

Instapvoorwaarden

Er zijn geen instapvoorwaarden.

Cursusinhoud

Je leert:

  • uitgebalanceerd koken met mediterrane ingrediënten,
  • eindeloos combineren met wat de mediterrane keuken te bieden heeft,
  • vezels, vitamines, anti-oxydanten en minerale zouten op je bord brengen,
  • deze recepten en meer: traditionele vissoep uit Marseille "Bouillabaisse", de echte "salade Niçoise", Portugees stoofpotje "Caldeirada", Pasteis de nata.

Hou me op de hoogte in verband met het opleidingsaanbod koken

Wens je op de hoogte te blijven van ons toekomstig aanbod in verband met opleiding koken? Laat gerust je gegevens na.