Vegetarisch koken

Verklein je ecologische voetafdruk en kook lekker en gezond zonder vlees en vis!

Kook creatief met groenten, fruit, melk en eieren en in beperkte mate met vleesvervangers.

Vegetarisch1
Vegetarisch2

Instapvoorwaarden

Er zijn geen instapvoorwaarden.

Cursusinhoud

Je leert:

  • gezond en lekker koken zonder vlees en vis,
  • evenwichtige bereidingen met groenten, fruit, melk, eieren en vleesvervangers,
  • de kracht van noten, zaden en granen kennen,
  • deze recepten en meer: paddenstoelen met boekweit, tomatensalade met groene thee, pompoen-preikoekjes, kikkererwten moussaka, pindaballetjes met kokos.

Er zijn 4 modules in deze cursus:

In module 1 en 2 komen vleesvervangers beperkt aan bod.

In module 3 en 4 gaan we aan de slag met granen, seitan en fruit.

Opleiding Lesuren Edu. verlof  Prijs Extra kost
Vegetarisch (tweewekelijks)
van 31/01/2019 tot 06/06/2019
in Huis Umami Roeselare
donderdag
13:20 - 17:00
Kosten: €175,00  Kosten: -

Hou me op de hoogte in verband met het opleidingsaanbod koken

Wens je op de hoogte te blijven van ons toekomstig aanbod in verband met opleiding koken? Laat gerust je gegevens na.