Individuele trajectbegeleiding voor semester 2, 2018-2019

We schrijven het tweede semester geen nieuwe cursisten meer in zodat wie in opleiding is, maximaal de kans krijgt om modules af te werken. DCA wordt in het tweede semester niet meer georganiseerd. Het programma van het tweede semester wordt in de week van 19 november kenbaar gemaakt voor cursisten in opleiding.

Vanaf zaterdag 1 december 2018 om 9 u is het mogelijk om online of via het onthaal in te schrijven voor het tweede semester.  

Vanaf vrijdag 23 november kan je op deze pagina inschrijven (best niet via een mobiel device) voor een individueel adviesgesprek om je traject uit te stippelen. De afspraken worden gepland vanaf zaterdag 24 november tot en met donderdag 6 december.  Er is een kwartier voorzien per cursist. Op die manier hopen we jullie zo goed mogelijk te begeleiden bij het uitstippelen van je traject voor het tweede semester rekening houdend met de integratie van de Specifieke Lerarenopleiding in het hoger onderwijs vanaf september 2019. 

 De brief met je individuele trajectfiche en het nieuwe programma zal je ontvangen vanaf vrijdag 23 november 2018. Vanaf vrijdag 23 november 2018 kan je op deze pagina inschrijven voor een individuele afspraak.

Aan de hand van het onderstaand programma kan je zelf je traject/programma voor het volgend semester uitstippelen. Gelieve de aanwijzingen bij het programma in functie van een vlotte overgang naar het hoger onderwijs in acht te nemen.