Ons talenaanbod

Fs Talen 1 Uitgesneden

"Ik kwam terecht in een heel aangename groep met heel veel respect voor en vertrouwen in elkaar. We spreken Frans in de les en Trees vindt telkens nieuwe invalshoeken. Echt super. Est-ce qu’il y a de bonnes nouvelles? vraagt ze aan het begin van de les. We gaan ook vaak op uitstap. Zo bezochten we in mei de vroegmarkt van Rungis bij Parijs. Je taal ter plaatse kunnen gebruiken vind ik echt een meerwaarde!"

Het Centrum voor Volwassenenonderwijs Creo is al jaren ijzersterk in 5 wereldtalen: Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans. Ontdek ons breed gamma aan boeiende en praktijkgerichte taalcursussen, overdag en ’s avonds. Of je nu de taal voor professionele doeleinden wil gebruiken, door de cultuur van het land gepassioneerd bent, je kennis van de taal een opfrisbeurt wil geven of binnenkort op reis vertrekt… Er is voor elk wat wils. Iedereen is welkom!

Heb je voorkennis van een bepaalde taal? Dan kan je bij ons op elk moment een gratis instaptest doen. Zo kunnen we snel bepalen welke taalcursus het best bij je past. Heb je een certificaat van een andere instelling, breng het dan zeker mee!  

Inschrijvingsgeld

De kostprijs die je bij je cursus ziet verschijnen, bevat het wettelijke inschrijvingsgeld én het cursusmateriaal. De kosten voor het (eventuele) handboek komen hier nog bij. 

Onze 10 taaltroeven

Ontdek wat ons uniek maakt.

  • ervaren leerkrachten met een passie voor hun vak
  • van de eerste woorden tot een vlot gesprek in de vreemde talen
  • per jaar een duidelijk omlijnd programma – lees onze charters en je weet wat je na elk jaar zal kunnen
  • communicatief onderwijs met klemtoon op het spreken en begrijpen van de talen
  • geïndividualiseerde begeleiding en feedback
  • taaltaken in een zo authentiek mogelijke context
  • nadruk op functioneel en praktisch taalgebruik
  • inzet op innovatieve en uitdagende werkvormen: hedendaagse cursussen, moderne media zoals blogs en facebookgroepen…
  • aandacht voor cultuur: excursies, gastsprekers, films, workshops en reizen
  • aanbod van meer specifieke cursussen, zoals op-reis-cursussen, Frans voor leerkrachten basisonderwijs, cursussen op maat van (kleine) groepen

Charters en visie op evaluatie

Dankzij onze charters weet je wat je van de cursus mag verwachten, wat je op het einde van het jaar zal kunnen. En dat is heel wat!   

 In onze visietekst op evalueren in de taalles krijg je info over ons evaluatiesysteem. 

Hou me op de hoogte in verband met het opleidingsaanbod Talen

Wens je op de hoogte te blijven van ons toekomstig aanbod in verband met de opleiding Talen? Laat gerust je gegevens na.