Frans

Met aangepast cursusmateriaal leren we op een leuke en ontspannen manier Frans. In elke les wordt de verworven kennis vooral mondeling ingeoefend. We leren de taal aan de hand van luister-, lees- en spreekoefeningen. Voor je het weet ga je shoppen in Lille, verdiep je je nog meer in de heerlijke Franse cultuur en genieten we samen van een heerlijk glaasje vin blanc. A très bientôt!

Instapvoorwaarden 

Heb je voorkennis Frans? Dan kan je bij ons op elk moment een gratis instaptest doen. Zo kunnen we snel bepalen welke taalcursus het best bij je past. Heb je een certificaat van een andere instelling, breng het dan zeker mee!  

Lesmateriaal

Frans 1 (Breakthrough A)

We gebruiken het handboek Amical 1 handboek en werkboek.

Frans praatgroep (Vantage)

We gebruiken geen handboek. Het cursusmateriaal wordt door de leerkracht op maat van de cursisten gemaakt en bevat tekst- en beeldmateriaal dat inspeelt op de actualiteit en de interesses van de groep.

Frans praatgroep (Vantage)

We gebruiken geen handboek. Het cursusmateriaal wordt door de leerkracht op maat van de cursisten gemaakt en bevat tekst- en beeldmateriaal dat inspeelt op de actualiteit en de interesse van de groep.

Opleiding Lesuren Edu. verlof  Prijs Extra kost
Frans praatgroep
van 05/02/2019 tot 18/06/2019
in Dienstencentrum Schiervelde Roeselare
dinsdag
08:45 - 11:35
Kosten: €115,00  Kosten: -

SCHRIJF IN VIA LOCATIE 

Frans praatgroep
van 08/02/2019 tot 21/06/2019
in Dienstencentrum De Zilverberg Roeselare
vrijdag
08:45 - 11:35
Kosten: €115,00  Kosten: -

SCHRIJF IN VIA LOCATIE 

Hou me op de hoogte in verband met het opleidingsaanbod Talen

Wens je op de hoogte te blijven van ons toekomstig aanbod in verband met de opleiding Talen? Laat gerust je gegevens na.