Italiaans 4 Assaggiamo (Threshold 2)

Je hebt al een aardige basiskennis van het Italiaans, maar wil die graag verfijnen? Je streeft ernaar om spontaan te kunnen communiceren? Dan is deze cursus echt iets voor jou! We halen de Italiaanse leefwereld naar de klas en reiken je ook dit jaar nieuwe boeiende thema’s aan. Wat je in de voorbije jaren leerde, wordt verder ingeoefend en uitgediept. Uiteraard hebben we hierbij oog voor de Italiaanse cultuur, gewoontes en actualiteit. 

Instapvoorwaarden 

Heb je voorkennis Italiaans? Dan kan je bij ons op elk moment een gratis instaptest doen. Zo kunnen we snel bepalen welke taalcursus het best bij je past. Heb je een certificaat van een andere instelling, breng het dan zeker mee!   

Cursusinhoud

Waarop concentreren we ons dit jaar?

  • ervaringen, dromen en ambities beschrijven
  • je mening uiten
  • verhalen vertellen
  • over gebeurtenissen berichten
  • geschreven of mondelinge informatie samenvatten
  • authentiek materiaal zoals nieuwsberichten, documentaires, krantenartikelen, informatiebrochures, advertenties enz. begrijpen.

Wil je meer info over wat je na deze cursus zal kunnen? Lees dan zeker onze charters. 

Lesmateriaal

We gebruiken geen handboek. Het cursusmateriaal wordt door de leerkracht op maat van de cursisten gemaakt en bevat tekst- en beeldmateriaal dat inspeelt op de actualiteit en de interesses van de groep.

Hou me op de hoogte in verband met het opleidingsaanbod Talen

Wens je op de hoogte te blijven van ons toekomstig aanbod in verband met de opleiding Talen? Laat gerust je gegevens na.