Italiaans

Ciao bella! Buonasera signore!

We nemen je mee op een boeiende reis, waarin je ook kennis maakt met het land en de Italianen zelf: hun typische gewoontes, prachtige cultuur en geschiedenis. ‘La bella Italia’ biedt immers veel meer dan de mooiste taal ter wereld! 
In deze cursus leer je het Italiaans op een praktische manier gebruiken. Stap voor stap leer je spreken in lessen die opgebouwd zijn rond nuttige thema’s: op restaurant gaan, telefoneren, naar de winkel gaan, … . Ook het begrijpen van de taal wordt ingeoefend. En centraal staat uiteraard het plezier van het bijleren: che bello no? Avanti e a presto!

Instapvoorwaarden 

Heb je voorkennis Italiaans? Dan kan je bij ons op elk moment een gratis instaptest doen. Zo kunnen we snel bepalen welke taalcursus het best bij je past. Heb je een certificaat van een andere instelling, breng het dan zeker mee!  

Lesmateriaal

Italiaans 4 (Waystage B) 

We gebruiken het handboek Nuovo Espresso 2.

Italiaans 5 (Threshold 1A)

We gebruiken het handboek Nuovo espresso 2.

Italiaans  praatgroep (Vantage)

We gebruiken geen handboek. Het cursusmateriaal wordt door de leerkracht op maat van de cursisten gemaakt en bevat tekst- en beeldmateriaal dat inspeelt op de actualiteit en de interesses van de groep.

Hou me op de hoogte in verband met het opleidingsaanbod Talen

Wens je op de hoogte te blijven van ons toekomstig aanbod in verband met de opleiding Talen? Laat gerust je gegevens na.