Experiencia (Vantage)

‘Experiencia’ is een woord dat vele ladingen dekt. Het is dan ook niet toevallig dat we deze term gekozen hebben voor de nieuwe cursus. Wie natuurlijk al enige ‘ervaring’ heeft met Spaans weet onmiddellijk dat ‘Experiencia’ ‘ervaring’ betekent. Ervaring met de Spaanse taal en cultuur is dan ook een allereerste vereiste om deel te nemen. Het taalniveau is dat van een Conversatieklas. Maar ‘Experiencia’ betekent ook ‘Beleving’. We willen je het Spaans nóg meer laten beleven: via excursies, workshops en thema-momenten. ‘Experiencia’ is ook de vertaling van ‘experiment’ en dat is deze cursus zéker. We dragen deze betekenis zelfs met trots, als een ware geuzennaam. Het is voor het eerst dat een dergelijke ‘beleef’cursus wordt georganiseerd en jij kan daar nu volop van genieten.

‘Experiencia’ betekent ook 'praktijk'; het is onze bedoeling om de taal van Cervantes te leren, te beleven en te proeven buiten de klas, buiten een schoolse context. Zie jij het zitten om je Spaans nog intenser dan voorheen te kunnen, ondervinden, meemaken, beleven en doorkneden (jawel, dit zijn allemaal betekenissen van ‘experiencia’?) Schrijf je dan als de bliksem in want het wordt een ‘experiencia’ om u tegen te zeggen!

Instapvoorwaarden

Voorkennis nodig. Heb je voorkennis Spaans? Dan kan je bij ons op elk moment een gratis instaptest doen. Zo kunnen we snel bepalen welke taalcursus het best bij je past. Heb je een certificaat van een andere instelling, breng het dan zeker mee!

Cursusinhoud

De leerkracht bezorgt je de eerste les een schema met activiteiten. Een voorproefje..wat staat er al zeker op het programma: excursies, Noche cubana, film, Clase en sofá, Copa y tapa, ... Uiteraard gaan alle lessen volledig in het Spaans door. Voorzie een extra kost voor uitstappen, kooksessie, proeverijen, ... van €125. 

Lesmateriaal

We gebruiken geen handboek. Het cursusmateriaal wordt door de leerkracht op maat van de cursisten gemaakt en bevat tekst- en beeldmateriaal dat inspeelt op de actualiteit en de interesses van de groep.

Hou me op de hoogte in verband met het opleidingsaanbod Talen

Wens je op de hoogte te blijven van ons toekomstig aanbod in verband met de opleiding Talen? Laat gerust je gegevens na.