Werkplekleren stage

In deze module wordt de kennis uit de voorgaande modules aan de praktijk getoetst.

Deze module duurt 40 lestijden.

Inhoud van de module

De aangeleerde competenties worden ingeoefend in een reële arbeidssituatie, de cursist werkt namelijk samen met een erkend installateur. Hij kan ervaren hoe het er concreet aan toe gaat op een werkplek en zich op die manier een duidelijk beeld vormen hoe het is om als installateur te werken. De cursist realiseert in deze module tevens ruwbouwwerken zoals het maken van sleuven, holtes en het uitvoeren van eenvoudig metselwerk.

Het veilig kunnen werken van de cursist is een absolute prioriteit in deze module. Ook wordt het gebruik van PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen) er toegepast in een realistische werkomgeving.

Instapvoorwaarden

  • minstens 16 jaar zijn
  • tijdig ingeschreven zijn 
  • betaald hebben voor de start van de module.  

De module werkplekleren is geen startmodule. Eerst moet de module Basisschakelingen met succes gevolgd worden. Indien je reeds werkervaring hebt opgedaan kan je eventueel via een proef vrijgesteld worden voor die module.

Behaal je diploma secundair onderwijs

De volledige opleiding Residentieel Elektrotechnisch Installateur leidt in combinatie met het certificaat AAV (TKO) tot een diploma secundair onderwijs.

Klik hier voor het stappenplan

Stage documenten 

Download hier alle nodige stagedocumenten

download

Hou me op de hoogte in verband met het opleidingsaanbod techniek

Wens je op de hoogte te blijven van ons toekomstig aanbod in verband met deze technische module? Laat gerust je gegevens na.