Goederentransport

Dit luik van de opleiding bestaat uit vier modules. 

Goederentransport 1

In deze module leer je de toevertrouwde lading in goede staat bij de bestemmeling af te leveren met specifieke aandacht voor ADR. Meer inhoudelijke info, zie ADR Colli.

Deze module duurt 40 lestijden.

Goederentransport 2

In deze module leer je de toevertrouwde lading in goede staat bij de bestemmeling af te leveren. Het opmaken en bijhouden van de nodige administratie behoort tot de belangrijkste facetten van deze module.

Deze module duurt 80 lestijden.

Goederentansport 3

In deze module leer je de toevertrouwde lading in goede staat bij de bestemmeling af te leveren. Daartoe ontplooit men in de meeste gevallen activiteiten met betrekking tot het laden en lossen van de lading.

Deze module duurt 40 lestijden.

Goederentransport 4

In deze module leer je de toevertrouwde lading in goede staat bij de bestemmeling af te leveren. Je leert met de nodige communicatiemiddelen omgaan en je in functie van het beroep in het Nederlands, Frans, Engels en Duits uitdrukken.

Deze module duurt 80 lestijden.

Behaal je diploma secundair onderwijs

De volledige opleiding vrachtwagenchauffeur leidt in combinatie met het certificaat AAV (TKO) tot een diploma secundair onderwijs.

klik hier voor het stappenplan
Opleiding Lesuren Edu. verlof  Prijs Extra kost
Goederentransport 3
van 28/01/2019 tot 25/02/2019
in Campus Scheutistenlaan Kortrijk
maandag & dinsdag
18:00 - 21:30
Kosten: €60,00  Kosten: €10,00 

SCHRIJF IN VIA LOCATIE 

Hou me op de hoogte in verband met het opleidingsaanbod techniek

Wens je op de hoogte te blijven van ons toekomstig aanbod in verband met deze technische module? Laat gerust je gegevens na.